Марта Вачкова втрещи всички свои колеги артисти с нечовешкия си глад, научи „Всеки ден".

Едрогабаритната актриса пристигнала на купон по случай Деня на българското кино в неделя вечерта и шокирала всички, като веднага се нахвърлила на безплатната храна и пиячка.

„Толкова съм гладна, направо съм озверяла, ще умра! Искам да изям всичко, не ми пука за диетите, те и без това не ми се отразяват добре", казала Вачкова пред изненаданите си приятели. Тя пробва да отслабва от 1 януари, като обаче е устискала на диетата едва до 9-и.

Марта оправдала слабоволието си с това ,че много й падали кръвното и захарта от диетите и постоянно се чувствала замаяна, гадело й се и дори била на път да припадне от глад, докато си вършела работата.

„Не се чувствам пълноценна, не мога да мисля и да действам бързо, когато изпитвам глад. За съжаление никоя диета досега не ми е подействала добре", разказала Вачкова.

Нейни близки пък споделят, че актрисата ставала много раздразнителна и дори лоша, ако не се храни редовно. Марта обичала мръвката и си похапвала добре и хляб с различни манджички. На купона на киногилдията щерката на Григор Вачков се появила в доста широки дрехи. Това навежда на мисълта, че явно не е успяла да отслабне, коментират очевидци.

Снимка: Bulphoto