"Хората обичат клюките, но това е навлизане в личното пространство. Трябва да бъде забранено дори да се питат такива въпроси", отговори Гришо на поредния въпрос за любовния му живот.

Най-добритя ни тенисист Григор Димитров не скри раздразнението си след отпадането в първия кръг на Australian Open. Той загуби с 0-3 сета от французина Жулиен Бенето, който бе победил на два пъти преди това.

След срещата представителите на медиите намекнаха, че Григор страда от липса на концентрация заради предполагаемата си връзка с руския секссимвол Мария Шарапова.

"Не мисля, че любовта е разсейване. Вярвам, че съм тук, за да бъда на корта, а не да говоря за личния си живот. Хората обичат клюките. Кой не ги обича? Но това е навлизане в личното пространство. Не мисля, че е правилно. Не защото сме различни, а защото не е правилно към спортистите като цяло. Трябва да бъде забранено дори да се питат такива въпроси", заяви 21-годишният хасковлия и призна, че не се е представил на ниво.

Мария Шарапова пък тръгна мощно, като разби сънародничката си Олга Пучкова с 6:0, 6:0, само за 55 минути. Красавицата също не бе пожалена с въпроси за Григор Димитров и отговори, че загубата в първи кръг няма да се отрази на българина.

"Слагате ме на дузпата. Така, както играе, ще се оправи", бе лаконична Маша.