Стилната, модерна жена през изминалата година беше още по-интересна, освободена, интелигентна, търсеща, различна. Открихме по малко от всичко изброено в лицата на едни от най-красивите дами…

Красотата иска жертви и повечето дами са убедени, че това е така. За повечето жени компромисът със стила и модата, дори и в ежедневието, е невъзможен, пише .

Ново проучване в областта на модата наскоро разкри, че едва на 57 години една жена намира собствения си стил. Едва тогава жените намират гардероба си за "идеален". Нима това означава, че докато достигнем тази възраст ние блуждаем и експериментираме, намирайки себе си?

И дали са ни нужни цели 40 години, за да разберем какво харесваме и какво не?

Да, повечето от нас са подвластни на модата. Понякога повече, понякога не толкова много.

Но истинският стил не зависи от цената на дрехите, нито от размера им. Умението да се обличаме с подходящи дрехи, да се чувстваме удобно с тях не е ли най-ценното, на което всяка една от нас трябва да обръща най-много внимание?

Всяка от нас има своя стил. Това не е константа. Стилът ни е променлива величина, така като се променяме ние, но същността остава.

Нека ви представим няколко дами, които са запазили именно своята същност и са успели да ни вдъхновят със своята уникалност, чар и самочувствие:

Мирослава Дума

Мирослава някак приглушено, елегантно и ненатрапчиво демонстрира модни тенденции, без да залита прекалено…

Барбара Мартело

Испанската красавица има стил, класа и невероятен моден вкус.

Тя обожава бохо-рок-шик дрехите, чиято комбинация е нейната запазена марка.

Оливия Палермо

Наталия Алавердян

Наталия Алавердян е моден редактор на руския Harper's Bazaar. Благодарение на нейното ангелско лице много хора я наричат Одри Хепбърн на нашето време. Вие ще прецените дали има прилика или не, но със сигурност младата Наталия впечатлява с изчистен и женствен стил.

Джована Баталия - италианският символ на стил