Въпреки спекулациите защо Сани Алекса е качила няколко килограма, оказва се, че причината няма нищо общо с апетита на изпълнителката, както се изписа навсякъде.

Истината е, че в момента Сани има здравословни проблеми и по независещи от нея обстоятелства изглежда малко по-пухкава, отколкото свикнаха да я виждат феновете по време на участието й в X Factor.

“Поредната глупост, която пишат за мен! Ами да, може да съм напълняла малко, но не е от това, което пишат! Дано никога не ви се случва това, което на мен, и причината от която качвам... God bless you“, бе коментарът на певицата в личния й профил в социалната мрежа по повод писанията, че имала неконтролируем апетит.

„И няма да си загубя ХЛЯБА, защото съм напълняла, защото аз си вадя хляба с гласа си, а не с визията си! Ако исках да е с визия, знаете къде е това...“, допълни още Сани, пише bliasak.bg.

И докато злите езици не спират да обсъждат визията на изпълнителката, феновете й в социалната мрежа и форумите са категорични, че в момента Сани Алекса е по-секси отвсякога.

*Сани Алекса (Снимка: Bulphoto)