Красивата актриса от хитовия сериал "Под прикритие" Снежана Макавеева едва отървала три месеца престой зад решетките в италианската столица на модата Милано, научи Галерия.

Моделката, която в сериала влиза в ролята на непълнолетната дъщеря на инспектор Попов, била на 16 години, когато успяла да се оплете в сериозни неприятности. В Италия тя се събрала с голяма и шумна компания, решила да се позабавлява, както му е редът. Събитията доста бързо излезли от контрол.

След няколко часа бурна забава на Снежана ѝ се наложило да изтрезнява набързо в ареста в Милано. Едва ли освестяването ѝ отнело много време, тъй като зад решетките тя разбрала, че има тройна присъда - за вандалство, лъжесвидетелство и кражба.

Единствено фактът, че по това време е непълнолетна, успява да я спаси от продължително пребиваване зад решетките. За подобно провинение италианското законодателство предвижда затвор три месеца. Вместо това тя светкавично била депортирана в България.

Снежана Макавеева отдавна е известна в арт средите с буйния си и необуздан нрав. Все още се носят легенди за кандидатстването ѝ в НАТФИЗ, когато на приемните изпити трябвало да изпълни еротичен танц.

Красавицата толкова се вживяла в изкусителните движения, че пленила комисията и си осигурила следването в най-престижното висше учебно заведение за артисти в България, пише slava.bg.

Припомняме, че в момента актрактивната блондинка върти любов с колегата си от сериала ''Под прикрите'' Мариан Вълев (в ролята на Куката).

*Мариан и Снежана