Фолк певицата Роксана е посрещнала Новата 2013 година в Германия. Изпълнителката призна, че не обича изявите си в чужбина и отказа да разкаже подробности за участието си там. ''Луд фен съм си на България и страшно много я обичам'', отсече Роксана.

Певицата издаде, че най-новата й песен, която взриви феновете й, е нейна мечта. ''Сценарият почти изцяло е мой. Това беше моя детска мечта. Исках да направя клип като филм. Мисля, че добре ни се получи'', призна изпълнителката на ''За всеки има ангел''.

Талантливата изпълнителка сподели, че текстът на песента описва до някаква степен личния й живот. "Като изключим това, че не съм била просяк, всичко останало горе-долу описва живота ми", каза певицата.

Животът на просяците силно е натъжил и разчувствал Роксана.

''Искам да няма такива хора. В София е пълно с просяци, които срещаме всеки ден. Последните кадри на клипа, които снимахме до колата, където ме чака главният герой са в 00.30 през нощта на минус 11 градуса. Няколко пъти го снимахме този дубъл и мога да кажа, че ми спря кръвта. Не знам как тези хора живеят, как се събуждат. Много е тежко!'', разказва Роксана.

За нея двата дни, в които са снимали ще останат завинаги в съзнанието й.  Тя признава, че зад кадър са останали много чувства и емоции.

''Докато пеех в черната рокля се разплаках и като се обрънах целият екип плачеше'', разкри певицата.

Появяването на Роксана в мола като просяк е била от най–напрегнатите сцени в клипа. ''Малко се притеснявах. Всички ме гледаха, чудеха се.''

Изпълнителката от Кнежа е категорична, че за всеки човек има ангел, който се събужда в различен период за всеки човек.

''Нещата се случват точно, когато трябва. Моят ангел се появи по–точното време и място'', са думите на певицата от ''Пайнер''. На въпроса, защо си е избрала Денислав за главен герой във видеото към песента ''За всеки има ангел'', тя сподели:

''Препоръчаха ми го приятели. Посъветваха ме, че може да са раздаде като актьор. Обадих му се и той прие предложението ми''.

Роксана допълни, че бившият на Соня Немска се е представил страхотно като актоьр и е записал сцените без втори дубъл.

Тя издаде, че подготвя нова песен, която ще бъде доста различна. ''Подготвям ритмично парче с интересен текст. С една дума–кючек!'', цитира blife.bg.