Най-екзотичната изпълнителка в попфолк средите вече е готова с дебютния си албум и по този повод събра приятели и колеги в столичен клуб миналата вечер.

Преди празниците в края на миналата година изпълнителката с виетнамски корени Ани Хоанг се похвали пред BLife, че до дни ще пусне дебютния си албум "Лекарство за мъж".

Плановете й обаче малко се промениха, защото се забавили с обложката и печатането. Затова половинката на режисьора Люси Иларионов реши да започне 2013 г. с ново парче и промоция на диска си.

Гласовитата красавица събра приятели и колеги в столичен клуб миналата вечер, за да ги позабавлява с някои от най-хитовите си мелодии.

Сред звездните гости на представянето бяха Теди Александрова, Соня Немска, Есил Дюран, Роксана, Устата, Пламена и Лазар Кисьов, Ники Манолов. Любимката на Ани - Глория, не успя да дойде лично на събитието, но за сметка на това се беше погрижила да изпрати огромен букет от червени рози за младата си колежка.

"Имам предчувствие, че 2013 ще е доста хубава за мен", призна певицата пред BLife.

В албума е включила десет парчета, всяко от което има видеореализация. Като бонус за истинските фенове е направила ремикс на песента "Луда обич" и симфоничен вариант на "Не вярвам", както и съвсем нова мелодия - "Онези малки неща" с DJ Нед.

"Направих симфонична версия, защото свиря на пиано, занимавам се с класическа музика и уча това в университета. Наистина смятам, че песента се получи доста добре с всичките инструменти - цигулки, контрабас, пиано", поясни Ани пред камерата на BLife.

Със съжаление констатира, че като че ли няма "хляб" в този стил, както и в баладите. Вече все по-рядко се правят бавни песни, но това според нея се дължи на факта, че в дискотеките се пускат повече денс парчета.

"Аз лично много харесвам баладите и съвсем скоро очаквайте такава от мен", закани се Ани.

Макар че повечето й колежки се оплакват, че дисковете не се продават, защото меломаните предпочитат да свалят музика безплатно от интернет, Ани вярва, че албумът дава престиж и гордост.

Затова не се колебала дали да събере песните си и да ги издаде, защото вярва, че все още има хора, които предпочитат да имат диск с оригинална обложка и дори с автограф от изпълнителя.