Емилия започва Новата 2013-та с желанието годината да бъде още по-успешна за нея и да зарадва публиката си с интересни нови проекти.

"Надявам се тази година да направя много мои почитатели и приятели щастливи!!! На 22.01 ще заснема първата си песен за 2013 година с Николай Нанков!" - разкри днес певицата пред феновете си във Фейсбук, пише signal.bg.

Новата песен на гласовитата изпълнителка ще излезе със заглавие "Кукла". По нея тя сподели, че работи още през ноември миналата година. Парчето е по музика и аранжимент на Оцко, текстът е на Росен Димитров.

"Оцко ме изненадва всеки път, в който работим заедно. Неговите песни са открояват, не искам в никакъв случай обаче да подценявам другите автори" - сподели певицата и обясни за предстоящата си песен: "Много танцувално парче е, с много настроение, с много гласове. Аз самата се обърках колко неща пях, колко гласа записахме на тази песен. С Оцко винаги записваме както в Широка лъка съм пяла - хиляди гласове, но стана много интересно и песента звучи по различен начин".