Все повече хора се питат приятелството на Азис с Николета сделка ли е, или не. Принципно Азис допуска до себе си само богати и известни хора, от които може да извлече някаква полза.

Приятелите му са от лъв нагоре, а под сурдинка се говори, че той снабдява Евгени Минчев и други агенции със слухове и сочни клюки. Ако искаш да те издигнат до небето, обади се на Азис, гласи мълвата в светските среди. Ако искаш да сравниш някого със земята, пак се обади на Азис, той ще се погрижи.

Сближаването между плейметката и певеца започна след като тя забременя от Валери и й трябваше някой да й лъска имиджа, припомнят си паметливи. Дали с пари, дали с някакви други услуги двамата се държат един за друг и слагат динена кора на всеки, който им се изпречи на пътя.

Певецът подметна, че Николета непрекъснато му прави подаръци, като си забравя скъпата козметика в дома му. Макар че снима клипове предимно с мъже, костинбродският славей направи песен, в която плеймейтката блесна с цялата си прелест, а той го изигра оплезил език мъж, хлътнал по прелестите й. Ако се проследи обществено достъпната кореспонденция между тях във Фейсбук, Азис се скъсва да харесва всяка нейна снимка, а тя неговите.

Лошото разкритие дойде, когато тя единствена хареса песента ''Нещо мръсно'' въпреки вулгарния й текст. А в песента бе споменато нейното име като идол за красота и благоденствие и открито се визираше Алисия като долна проститутка, която чрез грозен секс се продава за пари. ''Винаги ще съм на страната на Николета'' – каза певецът и се издаде. Само че не обясни на каква цена. Само скъпи гримове ли взима от нея, или и още нещо, за да я вдига на пиедестал и да мачка враговете й, пише skandalno.net.