Едва няколко седмици след като обяви публично раздялата си с бившето си гадже, Силвия Бахати се появи в нежно-чувствена а снимка с вечно търсещия богат ерген , бизнесменът Петко Димитров. На фотото ясно се вижда как Мис Плеймейт 2012 е се е увила около него като лоза, около явор.

Двамата по едно и също време останаха самотни. Петко нарита Меги, понеже била с ромско потекло и това било срам за него, а Силвия би шута на приятеля си, понеже бил ревнив. Съвсем нормално е двама отчаяни самотници да си подадат ръка, коментират ехидно в мрежата.

Плеймейтката твърди, че са само приятели, но такова приятелство е доста съмнително. Хората се питат защо Силвия не се сприятели с някое бедно момче, а Петко с някое грозновато момиче, но с богата душа. Петко и ЕлиСпоред някои Силвия хем искала да натрие носа на бившия си, хем да пипне богатия ерген, защото да мине през леглото на Петко е чест за всяка дама. А той от време на време даже се жени за приятелките си. От Мария Игнатова има син, а с Ели Гигова беше на крака от олтара.

Всяка уважаваща себе си плеймейтка е длъжна да пробва, пък каквото се получи. Най-малкото няма да си отиде с празни ръце. Петко Димитров пък вече е тръгнал по пътя на Ицо Стоте манекенки. Той присъства на всички конкурси за красота и сексапил и си избира най-свежите попълнения.

Даже през лятото се сдоби с едно прекалено свежо. Направо взето от абитуриентския му бал. След Меги Колева обаче той е на сухо цели две седмици и е съвсем нормално да се насочи към нова звезда в бранша. Този път обаче и двамата са предпазливи. Бизнесменът не иска да му излезе прякора Повелителят на плеймейтките, а Силвия, която в момента е на върха на славата, иска да изиграе правилно и най-печелившо козовете си.

Тя явно не цели мимолетна връзка, а нещо по-сигурно, което ще я измъкне от Държавата на Златкте и ще стане почтена дама. В момента и двамата искат прекалено много един от друг и като нищо ще си останат наистина приятели, а може даже и неприятели, коментират близки до кръга на бизнесмена, пише skandalno.net.