Супермоделът и телевизионна водеща Хайди Клум вече не проявява интерес към брака, след като се раздели със съпруга си Сийл миналата година.

Германската красавица и британският певец подновяваха брачните си клетви на всяка годишнина от сватбата си, но се разделиха в началото на 2012 г. Изглежда, че раздялата е нарушила вярата на Клум в брака в близко бъдеще, предаде БГНЕС.

"Не смятам, че ще се омъжа отново...Исках да запазя спомена от сватбата със Сийл жив всяка година. Поради това помислих, че ще е забавно да се омъжвам отново и отново. Но сега не смятам, че това е толкова важно. Не съм гневна за нищо, но не смятам, че пак ще мина под венчило. Може би ще се замисля, ако съм с някого от 15-20 години и решим да се позабавляваме като се оженим на стари години...Но вече не бързам", разказа манекенката пред списание "Мари Клер".

Клум, която подаде молба за развод през април миналата година, започна връзка с бившия си бодигард Мартин Кирстен, но е благодарна на Сийл за съвместната им грижа за децата им.

"Не исках това да се случи със семейството ми. Но всички са здрави. Продължаваме живота си...Не исках точно това, никой не иска това, но проблемът не е много голям", допълни красавицата.

Хайди и Сийл прекарали заедно Коледа заради трите си малки деца. Певецът осинови и най-голямата дъщеря на Клум Лени от предишна нейна връзка.