Естрадната прима Лили Иванова, която от десетилетия залита по окултното, е била изгонена от покойната пророчица Вера Кочовска, научи ''Уикенд''.

Чепатата ясновидка, известна както с уникалната си дарба да пътува в минало, настояще и бъдеще, така и с пиперливия си език, пропъдила с викове от дома си в Плевен Лили, пише slava.bg.

Случката се разиграла няколко месеца преди легендарната ясновидка да се пресели в отвъдното. Признатата за феномен номер 1 след петричката Касандра Ванга бе известна като душеприказчик на много от ВИП персоните у нас, но не приемала всеки в дома си въпреки ходатайствата. Позорната сцена с Лили станала пред смаяните погледи на група посетители, които чакали да бъдат приети от Кочовска.

"Алчността е затрила много хора. За какво е дошла? Какво да ѝ гледам? Ковчегът няма джобове! На тоя свят важното е да оставиш, а не да отнесеш!", крещяла разгневена ясновидката.

За да не остане беззащитна срещу злодеите, певицата се обърнала за помощ към някакъв ходжа, но името му и досега не е известно.

*Снимка: Bulphoto

Неотдавна, по време на гостуването си в предаването "Лице в лице", пред водещата Цветанка Ризова певицата сподели, че се е допитвала до самата Ванга има ли направена магия. Ясновидката я успокоила, че нея никаква магия не можела да я стигне, тъй като сама си изграждала защита срещу хорската лошотия.

"Аз обаче знам, че и до ден днешен ми правят зловредни влияния, дори и само с нещата, които постоянно се говорят и пишат по мой адрес. За никого не е тайна, че аз се страхувам от магии. Сигурна съм, че не минава и ден, без някой да се опита да ми направи нещо лошо, независимо какво е то. Но аз съм намерила начин да се защитавам по енергиен път и да намаля докрай тези влияния", категорична е изпълнителката на "Панаири". Въпреки че вярвала в магии, тя никога не е имала специален ритуал, преди да излезе на сцената.

Близки до Лили разкриха, че баба Ванга ѝ е предрекла лека смърт по време на концерт, научи ''Всеки ден''.

Те допълниха, че двете били изключително близки и всяка седмица примата ходела при нея в Рупите, за да се видят и да си поговорят. Всеки път изпълнителката дарявала пророчицата с цвете в саксия и кутия от любимите й шоколадови бонбони „Таралежки”.

*Снимка: Bulphoto

Години след смъртта на Ванга, Лили често си спомняла за нея и признавала, че много пъти я е питала докога ще е в състояние да пее и да остане на върха в музикалния бизнес.

При последната им среща ясновидката я обнадеждила и заявила убедено, че ще е в състояние да пее цял живот и когато дойде време да си иде от нашия свят, това ще стане без болка и страх.

Именно пророчествата на баба Ванга давали сили на певицата да продължава смело напред и да прави нови и нови планове за успешна кариера.

Многобройните си награди Лили пазела в един сандък вкъщи, който никога не отваряла. Нямала нужда да си припомня отминали успехи, защото имала достатъчно идеи за в бъдеще. Затова и не съжалявала за нищо, което е отминало. И за никого от бившите си мъже също. Лили била убедена, че щом са се разделили, така е трябвало да стане.