Фолк певицата Мария избра България за новогодишната си ваканция. Вместо да се отправи към някоя по-топла дестинация фолк дивата избра да си почива в луксозен хотел в Сребърна. Заедно с приятеля си Християн Гущеров и дъщеря си Марая Мария замина на почивка край резервата.

Още през есента певицата посети заедно с Християн уникалния природен комплекс и сподели, че просто е влюбена в него. Сега тя отново замина за там, за да посрещне празниците в уединение.

И докато някои от феновете й се изумяваха от уникалната архитектура, по-наблюдателните веднага познаха хотела, в който нощуваше певицата преди няколко седмици. Мнозина очакваха за ваканцията си Мария да избере някое по-луксозно място и някоя екзотична дестинация, но изпълнителката реши да зарадва дъщеря си Марая с разходка до резервата.

Фолк певицата не пропусна да сподели снимки от семейната ваканция по празниците. На фотосите Марая изглежда видимо пораснала и според феновете на певицата още повече се е разхубавила. Повечето от тях изразиха благопожеланията си към певицата за успешна и щастлива 2013 година, докато други отбелязваха с ехидност, че благодарение на щедрия Гущеров, Мария ще се радва на една наистина безгрижна година, пише kliuki.bg.