Журналистката Мира Добрева сподели, че не е доволна от отиващата си 2012-та година.

Водещата призна, че не е успяла да обърне необходимото внимание на семейството си, защото се е отдала само на работата си в телевизията. Мира допълни, че е завладяна от професионалните си задължения, заради което няма достатъчно време да обърне внимание на съпруга и двете си деца.

Бившата новинарка издаде, че е посрещнала една незабравима Коледа заедно със семейството си. Показала завидни умения в кухнята и сама приготвила празничната трапеза.

"Всички ястия бяха много вкусни. Постарах се", издаде Мира пред blife.bg. Съпругата на Жоро Торнев заяви, че не е изкарала празниците само на маса, както мнозина, а се е отдала на любимия си зимен спорт - ските.

"Карането на ски е страхотна магия. Освобождава те от напрежението и стреса. Няма такова изживяване", разказа Мира.

Водещата на "Денят отблизо" няма да слезе за дълго от ските и още на 31 декември ще се качи отново на тях. Заедно със семейството си тя ще посрещне 2013-та година в Банско, където ще се отдаде на зимни емоции и празнични удоволствия. Единственото нещо, за което си мечтае през Новата година е повечето свободно време, което да прекарва с любимите си хора.