Дейвид Бекъм отведе семейството си на Малдивите за фамилна ваканция.

След ваканцията на Малдивите Дейвид ще трябва да обяви дали ще продължи да играе

Така приключва американският етап от живота на звездното семейство, пише www.kp.ru. По този начин Дейвид, Виктория и децата им ще  отпразнуват Рождество и Нова година. Те ще бъдат 11 дни в тузарския курорт One&OnlyReethi – истински земен рай, където престоят им ще струва около 400 000 долара.

Курортът се състои от 130 луксозни вили, 12 плажа, 40 басейна и още много глезотии. Гостите могат да си наемат хидроплан, за да правят предпочитаните от тях пътешествия, пишат от kliuki.bg.

Естествено, Бекъм са наели най-доброто. И най-скъпото! Нощувката в тяхната вила струва 14 000 долара. Освен това те са платили за още три къщички - по 6000 долара за всяка, които са в съседство и които ще останат празни, за да не им се пречка никой. Така семейството ще си осигури тишина и спокойствие, за да се порадват един на друг. Както е добре известно, и Дейвид, и Виктория са много заети хора и тази глътка въздух е истински дар за фамилията.

37-годишният Дейвид след няколко седмици трябва да реши дали ще продължи да играе, и ако продължи - колко време още ще може да поддържа необходимата спортна форма.

Възможно е крайното си решение топ играчът да е вземе именно през тези дни, които е решил да посвети на семейството си.