Най-секси телевизионният спектакъл на 2012 г. -шоуто „Викториас Сикрет 2012”, ще бъде излъчен ексклузивно по bTV.

Минути след настъпването на 2013 г. ангелите на най-известната марка бельо ще нажежат страстите и ще покажат пищно шоу. На 1 януари от 01:00 часа, зрителите ще проследят най-актуалното издание на едно от най-бляскавите модни събития в света и ще разберат какви са най-горещите тенденции на дамското бельо.

Едночасовият шоу спектакъл, който се проведе през ноември 2012 г. в Ню Йорк, ще предложи изпълнения на най-известните имена в музикалния бизнес, ексклузивни кадри зад кулисите, интервюта от червения килим и разбира се, най-красивите топмодели в света. Сред 38-те ангели, които заблестяха на подиума, бяха Миранда Кер, Алесандра Амбросио, Адриана Лима, Лили Алдрич, Барбара Палвин, Жасмин Тукс и други.

Шоуто „Виктория Сикрет 2012” ще покаже и изпълненията на живо на носителите на „Грами”  Риана и Бруно Марс, както и номинирания за „Грами” Джъстин Бийбър.

Спектакълът ще бъде излъчен и по bTV Lady на 1 януари от 20:00 часа.

„Викториас Сикрет” е една от най-неповторимите и познати световни марки. Ежегодното   едночасово дефиле,което през годините изстреля на върха множество модни легенди, сред които Хайди Клум, Тайра Банкс и Жизел Бюндчен, е най-гледаното модно шоу в целия свят.