“Роден съм на Голяма Богородица, на гробищата, в специална година, в която има слънчево затъмнение”, разказа той пред Нова телевизия в опит да обясни защо познава всичко, което ще стане в Къщата.

“Познах, че колежката Цеце ще излезе преди финала, знам и кой ще е победителят”, убедително твърди Пищова.

“Аз съм любимец на България, когато бях в Къщата, имах един от най-големите положителни вотове”, твърди Митьо.

“Познавам всички от Биг Брадър, срещаме се по партита, купони и сме приятели”, споделя той. За него Найден е най-вероятния победител.

“Лили не влиза в моите критерии, има дебело дупе, Пацо правилно забеляза това. За мен пловдивчанката е тапишон, не става за моделка. Българската мода е различна и Цеце няма как да се наложи като моделка”, смята великотърновския шаман.

“Против съм това моделите да работят друго, против съм модата да граничи с простотията, не харесвам как колегите напиват момичетата и им правят и други неща. Не съм възпитан да правя така, толкова години не съм пил, не съм пушил, това за мен са чужди неща”.

“В България има агенции, които взимат на бащата на момичето 600-700 лева за да му направят снимки, това не е добре”, разказа още Митьо Пищова. Според него Тризначките обиждат телевизията, това е простотия, не могат нито предаване да правят, нито с нещо друго да се занимават. България ги мрази, те се преекспонираха, взеха се много насериозно.

“Не трябва да се казва кой колко пари взима, коментират се получените пари. Аз когато влязох в Къщата, нито съм искал, нито съм поискал пари, сумата, която получих от Ники Кънчев в "Стани богат" съм я дарил на детски дом” обобщи колоритния великотърновец, пише blitz.bg.