Най-примерната дама в Къщата на Big Brother All Stars - македонското девойче Цеце си тръгна от шоуто тази вечер.

Красавицата напусна с усмивка и благодари на публиката, че й е гласувала доверието да остане в шоуто до финала. Моделката си тръгна внезапно, без останалите съквартиранти да разберат. Тя беше извикана в изповедалнята и след като продуцентите й съобщиха неприятната новина - напусна Къщата завинаги през тайният изход на изповедалнята.

Цеце заяви пред ко-водещата на шоуто - Алекс Сърчаджиева, че не залага особено много на връзката си с ръгбиста Боби. Въпреки усилените и неадекватни намеци за сватба от страна на актрисата, македонката показа, че романът й със съквартиранта май ще остане само със случилото се в Къщата.

С пребиваването си в Big Brother All Stars Цеце доказа, че освен хубаво е и интелигентно момиче. Винаги трезво мислеща тя показа, че е един от малкото герои на риалити формата, които могат да бъдат дадени за пример. Не случайно манекенката беше сред сочените фаворити за големия финал в понеделник.

Найден, Боби, Стойка, Никола са финалистите, които ще се борят за първото място. Според форумци на финала са останали някои от най-големите дразнители в шоуто, посочвайки имената на Стойка и Боби. Истеричните пристъпи на пиперудата от Пловдив искрено пратиха наперената начинаеща актриса в черния списък на риалити звездите у нас. Боби пък не е долюбван заради плейбойското си поведение и това, че е лишен от всякакво безочие в отношенията си с представителките на нежния пол. "Егоист и пълен комплексар" - са сред най-често употребяваните епитети към ръгбиста. Нед и симпатичния македонец Никола са възможно най-радушно приеманите участници с шанс за победа. Появиха се слухове, че именно Никола ще щурмува първото място, пишат от lifestyle.bg.