Фолк певицата изпраща една сравнително успешна година и се надява следващата да й донесе много нови хитове.

Иначе в личен план нещата били постарому и всичко между нея и продуцентът й и любим Ненчо Касъмов било наред, сподели с пред blife брюнетката.Теодора направи някои интересни музикални и визуални експеримента и е категорична, че изпраща нелоша година. Все пак се надява следващата да й донесе много нови хитове и още повече почитатели.

Последната й песен представя една драматична любов, но твърди, че това не е вследствие на някакви лични терзания. В интимния й живот всичко е наред и няма никакви проблеми - връзката й с нейния продуцент Ненчо Касъмов върви много добре.

"Всеки си мисли, че едва ли не ние сме скарани и не излизаме заедно. Няма такова нещо - забавляваме се. В личен план - работа, работа и пак работа: това е моят живот", призна певицата.

За дуета си с Ерик - "Втори опит", който пуснаха преди дни, разказва, че искали да го направят от доста време, но все не попадали на подходяща песен. Сега обаче я открили и много я харесали. Решили да направят по-чувствен и тъжен текст, защото много хора ще се открият в него. Освен това обича да изпълнява именно такива мелодии, макар че тя самата е много весел човек.

"Аз съм много позитивна, винаги съм усмихната, а в клиповете изглеждам точно обратната - винаги съм тъжна, има някакви драми в моите текстове. За щастие, това е само в текстовете", добавя Теодора.

Двамата фолк изпълнители заснели видеото от раз, но имали сериозни притеснения, че няма да се получи, защото са много близки приятели. Познават се много добре, чуват се и се виждат всеки ден или през ден и можело това да им попречи да влязат в съответните роли за клипа. Изненадващо всичко станало от раз, само дето в края на снимките Теодора се оказала с посинени крака.

"Имах няколко синини на единия крак и то доста големи. Затова трябваше да ходя с ботуши по участия, за да ги скрия", призна изпълнителката.