След излизането си от Къщата на VIP Brother, Златка Димитрова е особено актуално лице. Освен многото си медийни изяви, които има, заради интереса към нея, тя съумява да използва популярността си, за да съдейства за благотворителна кампания.

Злати стана една от многото българи, които помогнаха за събирането на нужната сума пари, чрез която да върнат към живота едно невинно бебче.

Филип е момченце на 2 годинки. От 1 година той е в кома и не може да се събуди. Бил е едно здраво дете, което е правило първите си стъпки в прохождането, но след ваксинация (поставена по-рано, отколкото трябва) той се разболява и прави възпаление на мозъка и оттам изпада в кома, пише lifestyle.bg.

Вече 1 година Филип спи (у дома си - тихо и кротичко, но не се събужда) и едничката надежда на родителите остава лечението със стволови клетки в Русия. Чрез това лечение семейството се надява Филип най-накрая да се събуди.

Злати днес се похвали: "Днес получихме писмото от клиниката в Русия с точния разчет на необходимите средства. Първият етап от лечението ще струва 29 550 евро, а цялото лечение ще струва между 110 000 и 120 000 евро. В момента в сметката на Филип има 79 927,70 евро (156 325 лева) и това позволява на семейството да замине за първия етап на лечението! Благодарим Ви от сърце за невероятната Ви помощ, която задмина всякакви наши очаквания! Ще публикуваме сметката от болницата, веднага след като я получим!"

Брюнетката е изключително щастлива от факта, че може да спомогне за набирането на сумата и да допринесе за връщането на живота на малкия Филип.