Секс символът на Биг Брадър Борислав Борисов не е толкова свободен, колкото се пише.

Оказва се, че ръгбистът си има сериозна приятелка, което обяснява и защо отблъсква Цеце и бяга от нея като Дявол от тамян.

Приятелката му пък е не коя да е, а моделка и е една от танцьорките на фолк певицата Райна. Казва се Велина Узунова.

Красавицата и Боби обаче изрично се разбрали да крият за връзката си и ръгбистът да го играе необвързан, за да има по-голям шанс в Биг Брадър. По този начин повече тийнейджърки ще гласуват за него, пише „Галерия”, цитира hotarena.net.

„Боби е моногамен и когато си хареса една жена и поеме ангажимент, не поглежда други”, коментират негови близки. Именно и затова той се държи студено към македонската хубавица Цеце Орешкова в Къщата.

„Някаква никаква ми е” – така Боби определи отношението си към Цеце, с което разстрои влюбената македонка. Орешкова обаче няма как да знае истинската причина за безразличието на мускулестия ръгбист, тъй като той лъже, че е свободен мъж.

Подмолната игра на Боби и приятелката му може и да се окаже печеливша. Той трупа все повече фенове сред зрителите като недостъпния мъж, който трудно се поддава на атаките на красивите жени. Никой не подозира, че всъщност Борислав си има сериозна приятелка и затова се дърпа на Цеце.