"Благодарим ти, България, че ни освободи!" - бяха първите думи на тризначките, след като зрителите гласуваха за изгонването им от Къщата.

"Никога повече няма да участваме зарекоха се те. Прекалено е трудно, а ние стоим два месеца вече и сме длъжни да търпим настроенията на всички."

В изповедалнята те обещаха, че ще завършат висше образование и то в Русия, такава им била мечтата, но най-вероятно няма да го сторят, защото живеят с майка си, общо са пет деца, без баща и нямат средствата да учат и трите едновременно. Макар че бяха изгонени с рекордните 83 процента от зрителския вот, те не считат участието си за неуспешно.

"Излизаме преди финала и знаехме, че ще стане така, обясниха те, без да се сърдят." Майка им ги определи като първични, но честни. Ники Кънчев им направи комплимента, че са символа на БИГ Брадър - България, а самите те благодариха, че са успели да поживеят с ВИП-овете, когато не са били обидени нито веднъж, не са били нагрубявани и не са ги наричали селски пръчки.

"Има огромна разлика между единия и другия Брадър, но за нас всичко приключи. Наиграхме се, сега ще започнем да се се занимаваме с нещо по-смислено."

Двете искрено пожелаха форматът да бъде спечелен от Нед, защото има семейство и малко дете, а Вяра беше твърдо за Цеце, защото била силен играч и добро момиче. Лили и Стойка останаха, макар че Стойка бе освирена от публиката няколко пъти.