Димитър Казълов, участникът от Big Brother All Stars, в събота през деня влезе в луксозната стая на шоуто, където живя Памела Андерсън през септември, и научи за смъртта на по-малката си дъщеря Деметра.

Съвсем неочаквано за него вътре е бившата му съпруга Ралица Филипова, която му съобщава трагичната вест, пише 24chasa.bg. Той чува, че 23-годишното момиче си е отишло завинаги. Тя е намерена от по-голямата си сестра Ива в общата им квартира в Лондон.

В събота Биг Брадър вика Дими, както е по-известен, в изповедалнята и му казва, че има 20 минути, за да си опакова целия багаж и да излезе незабавно от предаването.

Тези кадри няма да бъдат излъчвани по Нова тв, казаха хора от екипа. Участниците в шоуто също не знаят нищо за нещастната случка.

*Двете сестри Ива и Деметра като малки

Няколко часа след като си тръгва от риалитито, той вече е на летището и се качва на първия самолет за Лондон, където Деметра живее от години със сестра си Ива. Там малката учила анимация в Университета в Портсмут, а кака й е студентка в Кралския колеж.

Най-вероятно Деметра се е самоубила, казаха съседи на майката от жилищния комплекс "Лозенец" в София. Там Деметра е живяла като малка, преди родителите й да се разведат. Хората от квартала си спомнят, че преди години на улицата им идвала линейка, защото момичето получава психична криза.

В този апартамент сега Ралица живее с третата си дъщеря Цвета Колева, която е на 8 години, и втория си съпруг, с когото са колеги в БАН.

*Майката на Деметра Ралица Филипова

Майката на Деметра е технолог в Института по металознание, съоръжения и технологии "Акад. Ангел Балевски" на БАН.

"Ужасна трагедия, Ралица Филипова е дългогодишен добър колега", коментира новият председател на академията акад. Стефан Воденичаров, който до 3 декември оглавяваше този институт.

*Това е последната снимка на Деметра, която тя публикува в профила си във фейсбук

Вчера там около 17 часа е пристигнала братовчедка на майката, за да гледа детето.

"Аз самата все още нямам информация за случилото се. Това, което знам, е, че сестра й Ива я е открила мъртва в апартамента, в който живеят заедно. След това се е обадила на майка си. Още не се знае дали погребението ще бъде в България. Не знам нищо друго. Още повече, че сега се опитваме да предпазим третата дъщеря на Ралица от всички лоши емоции ", каза жената, която не пожела да се представи.

*Деметра (вляво) заедно с баща си Димитър и сестра си Ива през ноември 2004 година, когато той напусна къщата на “Биг Брадър 1”

"Обичам те, дъщерко! Ще се видим в следващия живот...", е написала под снимка на Деметра във фейсбук Филипова в неделя.

Няколко часа по-рано и самият Дими съобщава в личния си профил в социалната мрежа: "Скъпи приятели, моята по-малка дъщеря вече не е с нас. Почивай в мир, мое дете!"