Пълна забрана за употреба на спиртни напитки издадоха лекарите на Чочо Попйорданов, разказаха притеснено негови колеги.

Те пък от своя страна решили да се покажат съпричастни и с всички сили да помогнат на своя приятел в трудния момент.

За целта измислили да го поставят под непрекъснато наблюдение и във всяка една секунда до него да има човек, който да следи какво прави.

Самият Чочо също най – накрая разбрал, че пиенето не жали никой.

Поради тази причина в последните седмици полагал огромни усилия да не посяга към чашката, или поне да не прекалява. Дори имало случай, в който той сам дал начената бутилка на свои колеги и им казал да не му позволяват да пие.

Като пряко следствие от това, в новите серии на „Под прикритие” драгите зрители видяха коренна промяна в популярния актьор. Пред тях Попйорданов се показа напълно трезвен, концентриран и дори с по – разбираем говор.

Друга причина за промяната в актьора е намерението на приятелката му Даниела да осинови дете. Според запознати тя дори вече е подала документи пред властите.

Актьорът на свой ред също заявил, че вече му е крайно време да осмисли живота си, като стане баща. Желанието му да се подготви за този момент надделяло над порока и той се амбицирал да се излекува напълно.

„Подкрепяме го с пълни сили и виждаме, че самият той силно желае да бъде себе си. Защото когато не е трезвен често наранява своите близки и приятели, а поради тази причина ние непрекъснато го следим и внимаваме да не направи нова изцепка. На практика сме станали пъдари, но все пак е за добро” – споделят колеги от театъра.

Артистите са категорични, че съвсем до скоро Чочо Попйорданов редовно закъснявал за репетиции, идвал в неопрятен вид, непрекъснато носел поне една бутилка с концентрат в багажа си. Не пропускал дори и най – малката възможност да гаврътне поне една чашка. За щастие това останало в миналото и всички били много доволни от него.