Танците остават неизменна част от живота на Пламен, който вече е мениджър на дамската формация – ''Cream Team''.

Мускулягата определя новото си начинание, не като балет, а като модерно танцово шоу, което има за цел да забавлява хората в нощните заведения.

На въпроса, как смята да предизвика интереса на аудиторията, Пламен заяви, че на първо място ще заложи на най-подходящите и качествени хора.

''Всяко едно от момичетата, които танцуват са се занимавали дълго време с танци. Те самите са различни като излъчване, като движения. Аз не искам хората да виждат на сцената еднакви момичета – фигури, лица'', разказа танцьорът

Пламен Маринов обясни, че новият проект няма нищо общо с ''Максимус'', защото по думите му, мъжете се забавляват по друг начин от жените.

''По времето на ''Максимус'' имаше по–заголени елементи на сцената. Ако тази формула се приложи при жени, те ще изглеждат по съвсем друг начин. Аз не искам хората така да усещат шоуто, което правим'', разясни още Пламен.

Танцьорът сподели, че бандата ''Максимус'' и целият танцувален проект, който забавляваше женската аудитория е вече изчерпан.

Пламен допълни, че трудно толкова години се приковава вниманието на публиката. ''Хората престанаха да се кефят на подобен тип шоу'', отсече бившият танцьор в групата.

Пред Blife, той коментира и слуховете, че е новото гадже на певицата Райна.

''Не сме гаджета, аз преди да се снимам в клипа й, дори не я познавах. За мен Райна е много чувствителен и добър човек. Излизахме един – два пъти, забавлявахме се. Това е човек, с когото винаги ще ми е приятно да се видя'', поясни Пламен.

Той разкри, че певицата също не се е чувствала добре от тиражираната информация и от факта, че я свързват с него.

Мениджърът на ''Cream Team'', чието име попадна в класацията  "50-те най красиви БГ медийни мъже'' през 2007 година заяви, че се смята за симпатичен и харесван от хората.

Пламен призна, че е доста небрежен към себе си, за което е имал проблеми с бившия си шеф в ''Максимус''.

На въпроса, дали външаната красота е по–важна или вътрешната, танцьорът споделя:

''Една хубава обвивка е интересна 40–50 секунди, но ако тази обвивка е празна, хората го усещат. Пълно е с примери в шоубизнеса. С лопата да ги ринеш'', размишлява Пламен, цитира blife.bg.