Вихра Петрова призна съвсем наскоро, че вече няма да работи в телевизията.

След като бе уволнена като водеща на „Споделено с …” от бившата си шефка Вили Сечкова, тя кандидатства на няколко места за същата длъжност, но така и не успя да спечели доверието на нито един продуцент.

Пред медиите бившата водеща заяви категорично, че всъщност съвсем не й пукало от това и съвсем не страда по телевизионните си изяви.

Вече премислила къде да продължи кариерното си развитие и дори започнала да получава приходи от това. Още повече, че вече самата тя не искала да бъде водеща и цяла България да я гледа от малкия екран, пишат от skandalno.net

„В никакъв случай не държа, на всяка цена да бъда водеща на предаване. Истината е, че повечето продуценти искат техните лица да са кукли на конци и да говорят само това, което им се каже от сценаристите. Аз обаче не съм такава и никога няма да бъда. Ако някога ще правя нещо, то трябва да бъде каквото искам аз” – каза тя.

Според близки на бившия й съпруг обаче, Вихра била доста обезверена и уплашена от живота.

Пред своите приятели непрекъснато коментирала, че именно той е направил всичко възможно, за да я прокудят от всички телевизии и на практика станала невинна жертва на неговото отмъщение.