Номинирани за изгонване от къщата на Биг Брадър тази вечер са Стойка, тризначките,  Димитър и Лиляна.

След множество скандали и провалена тайна мисия на Лиляна, вотът на съквартирантите за изгонване от шоуто бе почти предизвестен.

И макар да се изправяха един срещу друг при номинациите, емоциите ескалираха и участниците не си спестиха доста обиди.

Най-разпалена плеяда при номинациите изнесоха Стойка и тризначките, които си размениха номинации, обиди и нападки. Това разстрои трите сестри и дори разплака Надежда.

До номинацията на Лиляна се стигна, след като получи тайна мисия от Биг Брадър да се превърне в най-мразения и най-номинирания съквартирант. И макар да смяташе, че това е кауза-пердута, красавицата се размина на косъм и само един глас с успеха. Отрицателни точки й дадоха нейните приятели Стойка, Борислав, Найден и Димитър, заподозрели, че Лили има мисия.

 За съжаление, дразнителят на Къщата Стойка я изпревари в класацията. С неуспеха на мисията на Лили тя излиза на номинация, а гладът влиза в шоуто, защото залогът в мисията й бе бюджетът на брадърите.

За поредната номинация на Димитър допринесоха македонците Никола (Лестер) и Цеце, които от началото на шоуто са в конфликт с него.

Тризначките отново са бяха на прицела на останалите с множеството си претенции, високото си самочувствие и ежедневните скандали.

Кой ще напусне шоуто, ще се разбере в понеделник в живото предаване.