Поредна вечер на номинации в Къщата на "Big Brother All stars".

Неприязънта между Тризначките и Стойка избухна с нова сила. Първа пловдивчанката нападна трите сестри, а те подобаващо й отвърнаха на “удара”.

Стойка заяви, че номинира Тризначките най-вече заради Любов. "Тя обвини цялата Къща, че сме откраднали пръстена й и ни заплаши с адвокат.  Любов нямаше доблестта, честта и смирението да застане пред всички и да ни се извини. Тя ежедневно посочва на съквартирантите вратата, казвайки, че тази Къща е нейна. Тя не е спечелила предаването преди години, защото много хора са я харесвали – както твърди тя. Тогава спечелиха трите, не само Любов. Не е нормално да смяташ себе си за гений, да се смяташ, че си нещо над другите. Тя ни провокира ежедневно в Къщата", мотивира се Стойка.

От името на Тризначките Любов върна топката на Пипирудата: "Отговаряме на лошото не с лошо. Номинираме първо Стойка за това, че тя е злобна, агресивна и на моменти погледът й е нещо страшно. Тя е брутално нагла. България, моля ви се, приберете психопатката от Къщата! Тук идва психолог и не можа да й помогне. Тази жена е полудяла, откачила е от яд, че ние трите живеем тук", заяви Любов и допълни: "На тези години не можеш да си позволиш да изпадаш в такива истерии".

Втората номинация на Тризначките бе тази на Боби Ръгбиста. Любов сподели: "Когато той се напи, аз се притесних. Цял ден го нямаше и си помислих, че няма да се прибере в Къщата. Плюс това подтиква и младото поколение да пие. Подтиква и Стойка на агресия и мисля, че до края на престоя си Борислав иска да ме напляска. Мисля, че и двамата със Стойка ще ни напляскат", допълни Любов.