Георги Христов тази година прави втория си голям концерт.

През май събра приятели и почитатели в зала 1 на НДК, а в сряда вечерта пренесе феновете си в света на Коледната еуфория със специален коледен концерт в зала "България".

Изпълненията на Георги Христов под съпрвода на акустичен орган направи страхотно коледно шоу в зала "България" миналата вечер.

Сред най-впечатлените от концерта "Коледна нощ" в публиката се оказа примата на попфолка Глория. Певицата бе на концерта със свои приятели и веднага след него побърза да качи снимки в социалната мрежа Facebok. Над албума пък остави категоричен коментар: "Няма такава емоция! Най-голямият... за всички времена!"

В акустичен сет музикантът представи свои версии на световни тематични хитове. Една от изненадите бе изпълнението на авторската му песен "Посвещение" в аранжимент за орган. Заедно с това Георги Христов подари на своите почитатели и авторските си балади "Поне на Коледа да се обичаме" и "Бог се роди, Коледо". Заедно с Нели Рангелова и детската вокална група "Бон-Бон" пък представи за първи път на живо най-новия си сингъл "Коледа честита".