„Това участие беше с цел да покажа, че съм си стъпил здраво на краката. Аз вече съм се пренаситил на краткотрайни връзки само за секс. Сега, и две години да не правя нищо, няма да загубя”.

Това заяви Панайот Кючуков, който в понеделник бе изгонен от Къщата на Big Brother.

Пацата се закани, че започва много сериозно да си търси жена и допълни, че желае бъдещата му половинка да бъде чаровна, за да може децата им да бъдат красиви.

„Може би, ако намеря любовта до мен, тя ще ме укроти и вече няма да съм такъв. Вече чакам тя да ме намери. Аз досега не съм се влюбвал сериозно. От една страна това е положително, защото не съм страдал и не съм изпадал в депресии”, подчерта Панайот.

Оказва се, че Пацата мечтае да се снима в сериал и дори да получи малка роля в киното. Той обаче предпочита драматичните сериали.

Бившият футболист от Гълъбово се похвали, че журналистите, които са го интервюирали след излизането от Big Brother, му казали, че има прекрасен комедиен образ, направен по негово подобие, който може да развие добре. Някои дори прогнозирали, че Пацата може да бъде следващият Димитър Рачков.


„Влязох с тази стратегия да бъда по-скандален, по-различен, непринуден. Мисля, че си изиграх супер картите. Това нещо предизвиква по-голям интерес в хората”, оправда поведението си спрямо Съквартирантите Панайот.


На въпрос кои от бившите му Съквартиранти според него ще бъдат номинирани за изгонване довечера, той посочи имената на тризначките, Стойка и Мирослав.