Фолк певицата Емилия кръшка на мъжа си Коко Динев с други мъже.

Запознати твърдят, че изпълнителката е имала връзка с известен бизнесмен от София, който е вносител на енергийни гривни. Двамата дори пътували заедно в Дубай на романтична почивка.

Емилия обаче била много близка и с брадъра Стоян Дудов. Близки до Дудов съобщават, че той и Емилия се запознали във Фейсбук. Лека полека от фен, Стоян станал таен любовник на певицата за 2, 3 нощи.

Той и Емилия изживели няколко бурни вечери, въпреки че певицата отричала, че си пада по такива сладникави мъже. Симпаягата дори се уреди с роля във видеото към песента й ''Моята половина''.

Преди година изпълнителката била засечена и в самолет за Дубай, в компанията на известен арабски бизнесмен. Двамата изкарали няколко дни заедно на екзотичното местенце, където привлякоха вниманието на мнозина.

Въпреки забежките си, Емилия продължава да е заедно с Коко Динев, пише hotarena.net. Връзката им обаче протича доста бурно и се говори, че заради темпераментния характер на блондинката двамата може скоро отново да се разделят.