Часове след рождения си ден, вместо да се наслаждава на еуфорията около личния си празник, Николета Божинова отново показа, че животът на Алисия й е далеч по-интересен.

В личния си профил в социалната мрежа Божинова се заяде с визията на певицата в клипа към най-новото й парче ''На всеки кръгъл час'': ''Някои хора доста са се объркали и си правят грим - ала великденско яйце. Само деликатно да напомня, че идват коледни празници'', гласи последният пост на Николета, който провокира лавина от негативни коментари от фен групата й, насочени срещу Алисия.

По същото време и певицата промени статуса в официалната си страница като цитира мисъл на американския авангарден художник, кинорежисьор и писател Анди Уорхол: "Don't pay any attention to what they write about you. Just measure it in inches" - Andy Warholl  (''Не обръщай никакво внимание на това, което пишат за теб. Просто го измервай в инчове'' - Анди Уорхол).

Не липсваха и защитници на Алисия, които се опитаха да обяснят на Николета, че световноизвестни музикални и модни икони, като Риана например, са последователи именно на този вид грим и визията на изпълнителката е повече от актуална.

''Възпитавали са ме да уважавам по-възрастните хора, затова тактично ще замълча'', отговори еротичната моделка. ''Навярно г-жа Божинова не вярва, че ще дойде ден, в който ще остарее и в който срещу нея ще се изправят една дузина по-млади и надъхани ''миски'', които ще се увъртат около мъжа й'', изригнаха форумци, цитира bliasak.bg.