Холивудската актриса отдавна показа, че иска да помага на изпадналите в нужда по целия свят и именно това я прави истински щастлива.

По същата причина обаче обмисля да спре участията си в киното, пишат от blife.bg.

Една от най-популярните съвременни актриси Анджелина Джоли съвсем сериозно обмисля възможността да изостави актьорската си кариера.

Красавицата е толкова отдадена на каузата да помага на хората, че иска да й посвети цялото си време. И без това напоследък приема все по-малко участия, а и има куп деца, за които също трябва да се грижи.

След посещението си в Сирия неотдавна половинката на Брад Пит гостува във френска телевизия, където обясни, че хуманитарната й дейност отнема все повече време. Затова в най-скоро време щяла да спре участията си в киното, за да може напълно да се посвети на това да помага.

"Мисля, че ще спра да се снимам, когато децата ми навлязат в тийнейджърската възраст. Тогава ще имам много грижи около тях. Изпитвах голямо удоволствие в киното. Ще направя още няколко филма и след това ще се отдам на децата си и на хуманитарна дейност - това е една от най-великите професии", сподели още кинозвездата.