Алисия се занимава с музикален бизнес, но не е изпълнителка, а строга шефка в новото си видео към сингъла ''На кръгъл час''.

Сюжетът се развива около кастинг за танцьори, който тя организира, след като пред офиса си вижда случайна група момчета да ''извършат чудеса с телата си''.

Освен че сферата на професионално развитие на звездата на ''Ара мюзик'' в клипа и в действителността е една и съща, препратки към реалния живот има и с участниците в лентата. Всички те са хора, които наистина работят за Алисия – момчетата, които се грижат за нейната сигурност, пиарката й и асистентката й. Разбира се, трите дами журират конкурса, жените имат особен поглед към мъжките способности. Но последната дума е на шефката! И когато тя намира точния човек, обявява край на надпреварата.

Освен с ролята си в клипа, Алисия впечатлява и с четирите си визии. За две от тях е избрала кожени рокли на ENIGMAСтудио, които сами пожелали да й предоставят тоалети. Сладката блузка с мечето пък е дело на Цвети Кусева за CKfashioStudio. А убийствено сексапилната лилава рокля е изработена от Фло ателие по идея на самата певица, пише aramusic.bg.

Песента ''На кръгъл час'' е на нов композитор, с който български изпълнители не са работили досега. Текстът е на Йордан Ботев, който този път е написал нещо различно от това, което сме свикнали да чуваме от Алисия. Посланието не е толкова любовно, а по-иронично, но пак звучи повече от хитово!