Евгени Минчев продължава словесната атака към Мис Крокодил. Вчера в профила си във Фейсбук, паркетният лъв препоръча на Антония Петрова разходка по Нил.

Явно Минчев смята, че нервите на новата Мисис Русия са опънати и ''семейната среда'' на крокодилите ще й се отрази добре. Негова позната се разсмя под статуса му и коментира, че няма смисъл да се занимава с персоната на Антония Петрова, тъй като същата е прекалено смешна и елементарна.

Лордът обаче, допълни, че сам си се дуелира, понеже това е борба между красота и интелект, а Мис Крокодил не притежава нито едното, нито другото.

Припомняме, че доскоро двамата бяха в прекрасни отношения и постоянно се появяваха на светски събития под ръка. Евгени Минчев непрекъснато демонстрираше одобрението си относно избора на Антония за Мис България. Той дори създаваше усещането, че е единственият човек в страната ни, който смята Петрова за красива. Наскоро обаче, отношенията между двамата охладняха и Мис Крокодил и светския хроникьор започнаха словесни битки.

Преди вчерашния статус на лордът, той се оплака пред медиите, че съпругът на Мисис Русия го е блъснал жестоко с рамо и го е нарекъл смотан педераст, пише skandalno.net.

Според доверени източници, кавгата между двамата е тръгнала от отказа на Петрова да ползва услугите на Евгени като ПР специалист, което разгневило лорд Минчев.