Певецът Роби Уилямс продава огромното си имение в Бевърли Хилс, което разполага със собствено футболно игрище, за 3,6 милиона долара.

Изпълнителят и неговата съпруга Аида решиха да се преместят отново във Великобритания и да продадат цялото си имущество в Лос Анджелис. Младите родите, които преди два месеца се сдобиха с първородна дъщеря Теди искат да отглеждат детето си далеч от САЩ. Двамата споделиха, че в името на момиченцето си ще се преместят във Великобритания, където тя да получи "европейско образование и възпитание".

"Не мога да понасям само времето, но обичам културата, чувството за хумор и всички си близки", сподели Роби пред британските медии.

Имението му в Бевърли Хилс, с което иска да се раздели, е разположено на почти пет декара земя и разполага с футболен терен, пет спални, отделна къща за гости, басейн в градината, от която се разкрива забележителна гледка.

Въпреки че 38-годишният изпълнител притежава имение за осем милиона паунда в Югозападна Англия, той все още е "шокиран" от цените на имотите на Острова и все още се чуди как толкова много хора могат да си позволят да живеят в Лондон.