Адел трябва да работи и да се възползва от успеха на хитовия си албум "21”, а не да си взема почивка, за да стои у дома да гледа детето си, заяви мениджърът Луис Уолш, цитиран от Contact Music.

По думите му изпълнителката на "Skyfall” трябва да започне работа по новия си албум, така че да продължи да се радва на феноменалния си световен успех.

В интервю за списание Q той заяви, че е щастлив, че Адел има бебе, но е важно скоро да се върне в студиото, за да не забрави публиката коя е тя. Уолш е категоричен, че това е неговата философия по отношение успеха на музикалните звезди.

60-годишният поп мениджър смята също, че е можел да помогне на Ейми Уайнхаус, която след дълга битка с пристрастеността си към алкохола и наркотиците, почина през юли 2011 г. на 27 години.

Преди трагичния финал на певицата той смятал, че е нужно тя да направи албум, който да наследи супер успешния "Back to Black”, но личните проблеми на звездата й попречили да стори това. Според Уолш Уайнхаус нямало шанс никога да спре да се "саморазрушава”.

"Някой трябваше да каже на Ейми истината. Наркотиците не стават, освен ако не си Кийт Ричардс. Тя беше огромен талант, който направи най-важният албум за последните 20 години”, обясни мениджърът.

Неговата кариера се свързва с имена като Westlife, Boyzone, Girls Aloud, JLS и други, пишат от inews.bg.