Емануела и DJ Дамян събрали погледите на тълпата в пловдивска чалгoтека, след като си организирали надпиване с текила и бира.

Въпреки че изпълнителят тежи точно два пъти колкото ефирната певица, тя не му се дала и наравно с него обръщала чашките с огнена течност.

Свидетели на алкохолния маратон разкриха, че двамата се засекли случайно във въпросната кръчма. Първи пристигнал Дамян в компанията на своята половинка Ваня и се настанили в едно от випарските сепарета. Скоро след това обаче в заведението влетяла и Емануела, придружавана от друга известна певица Джина Стоева, пише skandalno.net.

*Джина и Емануела

Двете се озърнали с намерение да се усамотят някъде, но погледът на Еми случайно попаднал върху Ваня, с която са близки приятелки от години.

Естествено, певиците се присламчили към компанията и спонтанно решили да обърнат по няколко чашки. Джина и Ваня не поискали да се включат в пиянството, което форсирало диджеят и Емануела да обърнат работата на състезание.

Никой не може да каже с точност колко са изпили двамата, но сервитьорките са категорични, че става въпрос най-малко за три шишета твърд алкохол. В крайна сметка победител не бил излъчен, защото и Емануела, и диджей Дамян си тръгнали пълзейки на четири крака.