Оливия Уайлд реши да се премести от Лос Анджелис в Ню Йорк заради връзката си с Джейсън Съдейкис, съобщава Contactmusic.

28-годишната красавица очевидно е лудо влюбена в 37-годишния актьор. Звездата от филма "TRON: Заветът" досега отказваше да напусне Лос Анджелис, отдавайки предпочитание на кариерата си, но сега е решила, че романтичната ѝ връзка е по-важна.

"Оливия често пътува между Ню Йорк и Ел Ей", разкри неин близък. "Тя се безпокоеше, че ако напусне Калифорния, интересът към нея като актриса ще намалее. Сега обаче тя е  фокусирала вниманието си повече върху връзката си, отколкото върху кариерата си. Тя прецени какво ще е най-хубаво за тях двамата като двойка и то е да живеят заедно в Ню Йорк."

По-рано този месец Уайлд предложи за продажба лосанджелиския си дом за 2,5 милиона долара. Той има 4 спални, 3 бани, библиотека, както и салон за прожекции. Оливия живееше във вилата в испански стил от март 2011 г., няколко месеца след като се разведе със съпруга си от 8 години Тао Русполи, припомня БТА.