Емилия е удовлетворена от реализацията на песните в албума "Смелите си имат всичко".

В интервю за "Открит микрофон" фолк звездата направи равносметка на постигнатото през годината и не скри, че успехът й се дължи на правилно намерените хора, с които работи и на публиката, оценяваща по достойнство положения труд, пише signal.bg.

"Смея да твърдя, че работя с добри хора. Имам предвид хора с голям професионализъм, точни във всяко едно отношение в работата си. С тях прекарвам доста време - и по телефона, и очи в очи. Трябва с авторите и с хората, с които работиш, да си в много добра хармония" - отчете изпълнителката на "Пайнер".

Вън от съмнение е, че "Смелите си имат всичко" има всички основания да бори за приза "Албум на 2012-та година" и, без излишна скромност, Емилия трябва да бъде готова да получи тази награда съвсем заслужено. Дискът, който излезе през юни, успя да впечатли меломаните с хитовите си парчета и добрия подбор.

"Мисля, че заслужава. Преди всичко съм била реалист, никога не съм искала нещо повече, отколкото съм направила и винаги съм твърдяла, че знам какво заслужавам и какво не. Смея да твърдя, че наистина стана добър албум. Неистина има доста слушани песни в него, дори песни, които не са клипирани. "Смелите си имат всичко" стана любима песен на доста почитатели. Песента "Грешница" я пея по три пъти на вечер, когато съм на участие. Аз съм от певиците с доста балади, може би се бият двете песни - "Не виждам" и "Грешница", но "Грешница" даже я надминава по успех. Нямам идея защо вече толкова време мина, а все още я искат хората" - споделя тя.

Веднага след промоцията на 20 юни, Емилия пусна клипа на "Свързано е с теб", който се посрещна с изключителен интерес. "Просто те убивам" пък беше категорично избрана от феновете за най-желана да се сдобие с видеоклип. Преди нея певицата клипира и "Ще чакам да ми звъннеш".

"Това беше по-добрия ход на нещата, защото така дадох живот и на "Ще чакам да ми звъннеш", защото ако бях заснела първо "Просто те убивам", мисля че нямаше да заснема "Ще чакам да ми звъннеш", тя щеше да остане на заден план. "С теб" е едно уникално парче на Даниел Ганев, което и без клип придоби доста известност. Много съм доволна. Може би за първи път ми се случва албум, без да е клипиран целия, всички песни от него да станат доста известни. Това много ме радва, защото съм положила много труд, средства, нерви и сълзи е имало, и изобщо съвкупност от много смесени чувства и е хубаво, когато този труд се възнагради" - заключава Емилия.