Само няколко дни след влизането си в Big Brother All Stars и жените в Къщата вече започват да се дразнят една на друга.

Лили не можа да приеме коментар от страна на Сани, че допреди да влязат двете в шоуто, преди това не я е виждала в ролята на домакиня. Това се случи, след като пловдивчанката се зае с готвенето на обяд за всички Съквартиранти, пише bliasak.bg.

„Тя не ме е виждала от 2007 г и ми казва, че не ме е виждала да готвя”, изрази възмущението си Лили пред Любов и Стойка. „На мен ми е мъчно, че така се изказва, неприятно ми стана. Не можеш да говориш така за човек, който си виждал всичко на всичко 10 пъти в живота си.”

Както вече стана ясно, Сани и Лили се познават отпреди, тъй като близка приятелка на певицата е омъжена за брата на брадърката.

Сани, от своя страна, не разбрала за отношението към себе си от страна на Лили, сподели, че определено си пада по македонеца Никола.

„Много е хубав. Като порасне какъв хубав мъж ще стане. Сега е детенце”, сподели певицата. Тя допълни, че й е направило лошо впечатление как когато Никола нещо й е говорил, македонката Цеце моментално е отишла при тях.

Междувременно военната мисия, която получиха участниците, не се хареса на Любов. „Аз не мога да се напъхам в тези кубинки, това е адска мизерия, направо ме е гнус. Аз не съм войник, аз съм жена. Това е брутална работа. Е*ати мизерията. На 100 години да станеш, с глупости да се занимаваш”, прирева Любов.