Тризначките Вяра, Надежда и Любов вдигнаха мерника на съквартирантката Стойка, която влезе в Къщата в новия формат Big Brother All Stars.

''Пипирудата'' бе натоварена с първата си мисия – да играе претенциозна кифла, която да лази по нервите на всички с капризите си, пише blitz.bg.

Трите сестри от Благоевград обаче не се вързаха на номерата на Стойка и обещаха, че ако продължи да им се прави на “интересна”, ще й свият сармите “по македонски”.

“На нас такива номера не ни минават. Топло ми е – студено ми е, харесва ми – не ми харесва. Голяма е пудра”, заяви Надежда.

“Не, не е пудра, защото пудрите имат друг характер”, коригира я Вяра и допълни: "Ние трите като сме в Къщата, коментарите ще са за нас, трите. Извинявам се, но ние сме известни, че сме спечелили Биг Брадър, а останалите са просто участници”.

*Стойка

Трите сестри не скриха своята симпатия към македонеца Никола. “Добре изглеждащ, добре сложен младеж”, каза Надежда. “И забавен”, добави Вяра. “И интелигентен”, подчерта Любов.

В Изповедалнята македонецът си призна, че Надежда му допада особено. “Ке ми биде интересно со нея”, пусна въдицата той.

Гласовитата пловдивчанка Сани очевидно също не е равнодушна към комшията: “Ходила съм с малки гаджета. Връзват ми и малки, и големи. За любовта няма граница”, подхвърли закачливо Александра.

*Никола