Таня Боева и Крум вече не са изпълнители на Ара Мюзик, потвърдиха пред Signal.bg от музикалната компания.

Договорът на Крум вече е изтекъл и двете страни към момента не са го подновили. Това е и формалната причина за раздялата на певеца с досегашните му продуценти.

Таня Боева също наскоро излезе от редиците на Ара Мюзик, без да е имало каквито и да е пререкания или скандали. Взаимоотношенията са прекратени по взаимно съгласие.

От музикалната компания съобщиха още, че се разделят приятелски с досегашните си изпълнители Таня Боева и Крум и им пожелават успехи в творческите начинания.

Само преди дни Таня зарадва почитателите си с нов музикален проект. Клипът към „Кой беше ти“ изненадващо бе промотиран в ефира на „Планета“ и феновете вече правят своите догадки за по-нататъшната кариера на фолк звездата.

Певицата не скри, че в момента е в процес на преговори с друга музикална компания и обеща следващата седмица, при гостуването в „Открит микрофон“, да внесе повече яснота по въпроса, информира Signal.bg.

В същото време мистериозна неяснота и неизвестност са обгърнали Крум и музикалната му кариера. За последно Крум се появи в национален ефир в „Шоуто на Слави“. Там той разсмя водещия, облечен като жена и свирещ на флейта.

Според много от феновете, с тази си визия противоречивият певец, сменил поп жанра с поп-фолка, удари дъното. В жълти вестници дори излезе информация, че Крум желае да посегне на живота си и се лекува в болница.