Радо Прашката изпрати официално писмо до редакцията на „Хай клуб", че възнамерява да прави секс в къщата на Big Brother All Stars.

Ексклузивно прилагаме писмото на реалити звездата без никакви корекции:

„Здравите приятно ми е да се представя казвам се Радослав Димитров Стоянов и съм известен в България като Радо-Прашката от втория сезон на Биг Брадър 2 които беше през 2005 год. Аз съм роден на 17.06.1984 год в гр Петрич. В момента работя и живея в София. Професионален Масажист и Фитнес Инструктор съм. Снимам се във филмови продукции и участвам в ТВ Предавания като гост. Обичам да спортувам и да се грижа за себе си и за тялото си да изглежда перфектно. Обичам да правя редовно секс по 5 пъти на ден.Това е нещото без което немога раздавам се на 110% в секса много е важно партниорката да е супер добра и секси за да си допаднем и паснем в секса. На моите секс партниорки им правя много специялни масажи. Влизам в Биг Брадър All Stars И се гответе за голям купон в къщата.Аз съм освободен от всякакъв вид задръжки мисленето ми е свободно и не се затормозявам с нищо. Ще правя секс в къщата с някоя готина и много секси мадама ще се къпем голички в банята и ще правим секс под душа до като водата се стича по телата ни. Гарантирам 100% Истинско и незабравимо шоу и еротично изживяване на всички вас скъпи зрители."

Остава ни само да почакаме до понеделник, когато започва шоуто, за да видим какво още е подготвил колоритният Радо за „скъпите зрители"? Сигурни сме, че от него винаги можем да очакваме много „приятни" изненади.