"ВИП брадър" се оказа от голяма полза за Люси Дяковска.

Певицата, която покори Европа с глас и атрактивност, успя да подобри отношенията с майка си благодарение на риалитото, пише в. “Стандарт”. Семейното разбирателство не било върхът заради сексуалната ориентация на Люси.

Самата тя заяви в студиото на Ники Кънчев минути преди да бъде изгонена от Къщата, че след като я опознала от екрана, родителката й най-сетне я приела такава, каквато е.

"Не е лесно да имаш дете, което е с различна за пола си сексуална ориентация. Дайте му смелост да живее живота си", посъветва още Люси. Тя призна, че е пораснала в шоуто и наистина е стигнала реалните си 36 години.

Тук обаче облагите от Големия брат свършват, защото той раздели Дяковска с приятелката й Камелия. Люси не успя да сдържи сълзите си пред Кънчев, когато признаваше, че много обича партньорката си и съжалява, че я оставя сама. Камелия прие излизането на гаджето си много по-тежко. Тя изпадна в истерия, когато чу името на Люси, и обвини гласувалите зрители, може би оправдано, че е несправедливо да гонят човека с най-много постижения.

Макар че Камелия изрази желание да напусне Къщата, Люси успя да я убеди да остане и да се стегне. "Буби, усмихни ми се. Излез от шока. Пийни вино с Никол. Знай, че ще съм близо до теб. Няма значение кой какво заслужава, а кой какво е направил. Обещай да опиташ, ти си мъжко момиче", успокои нежната си половинка Люси.

Тя й обясни, че има причина останалите съквартиранти да са в Къщата и така смекчи гнева на Камелия, пишат от БЛИЦ.