Дженифър Лопес ще доведе децата и майка си на концерта в София.

Звездата пристига в София с частен самолет няколко часа преди концерта си на 18 ноември в зала “Арена Армеец”.

Звездата ще бъде придружена от майка си и двете си деца, 4-годишните близнаци Макс и Ема. Латино дивата ще остане една нощ у нас и ще спи в президентския апартамент на лъскав хотел в идеалния център на София.

След концертите си обикновено Джей Ло излиза с местните промоутъри на афтърпарти. При гостуването си в България няма да направи изключение. Затова в момента организаторите на шоуто “Симфоникс ентъртеймънт груп” уточняват кое ще е заведението, в което ще купонясват със звездата.

То няма да бъде затворено за останалите посетители, така че феновете ще могат да видят отблизо любимката си, пише Блиц.

По програма Дженифър Лопес ще излезе пред публиката в 20 часа и ще стартира шоуто с парчето Never Gonna Give Up. В края на миналата седмица организаторите пуснаха в продажба допълнителна бройка билети за седящите места на цена от 130 лв.

В същото време се разбра, че за любовника си Дженифър Лопес се грижи за него като майка. Тя усърдно се е заела и с възпитанието на 24-годишния танцьор Каспър Смарт. 43-годишната певица му е наложила вечерен час и личен гард.

Тези мерки Джей Ло предприела, след като Каспър бил засечен на шоу за гейове. Така Дженифър искала да е сигурна, че той никога повече няма да я излага публично.