Най-много мъже напират да влязат в Big Brother All Stars.

Кастингът за зрители все още тече, мераклиите пращат видеа.

Късметлията, който събере най-много харесвания, ще влезе в Къщата и ще заживее с останалите.

От 19 ноември за първи път зрителите на Нова ТВ ще могат да видят на едно място любими лица от формати като „Survivor“, „Music Idol“, „X-Factor” и “Big Brother“. Говори се, че продуцентите са поканили победителят от X Factor Рафи Бохосян, както и Ангел и Моисей, които изгряха в същия формат. 

За съквартиранти са спрягани също и предишните брадъри - Елена и бившия й мъж Миро, фризьора Мариан Захариев, заради когото Елена напусна съпруга си.

Шантавият Нед и палавата Зара са сред потенциалните бивши випъри, Стойка Пипирудата, Давид, който се прочу като безхарактерния съпруг под чехъла на красавицата Елеонора. Дали обаче клюките са истина, ще разберем след няколко дни.

До момента желаещите да влязат в Big Brother All Stars зрители са предимно мъже.

Сред тях е и Алесио Бианки, племенник на Лео Бианки, който стана известен с участието си във втория сезон на Big Brother. 

„Чичо ми Лео беше вътре. Разказвал ми е и искам и аз да го преживея“, разказва в своето видео Алесио. Над 40 хиляди души са посетили страницата на онлайн кастингът, които се случва за първи път в историята на шоуто.

Най-гледаното видео до момента е видяно 5000 пъти само за 24 часа. С 50 процента са нараснали уникалните посещения на сайта Nova Play от началото на кастинга досега.

Само за вчерашния ден любителските видеа са били гледани над 53 хиляди пъти.