С домашна питка и засукани десерти ще посрещнат Люси Дяковска в родния Плевен.

Поп звездата, която напусна „ВИП Брадър” завчера, се стяга за тридневен маратон на маса.

„В него се редуват обяд и вечеря през два часа. Всеки път изживявам приятен шок от цялата гощавка, но майка ми и баба ми са виртуозни кулинари. Решила съм и аз да се науча, защото е кофти жена на 36 години една кавърма да не може да забърка. Иван Ласкин е обещал да ме научи, ще тръгна на гурме уроци при него”, разказа с усмивка къдрокосата фурия.

Тя не скри, че първоначално майка й е била против да гледа как си мие зъбите в праймтайма.

„Притесняваше я цялата показност. Страхуваше се какво ще се изпише по мой адрес междувременно. Но никога не ми е давала тон във вземането на решения.” Люси описва престоя си в шоуто като „терапевтичен”.

Двата месеца изолация сред декорите в Нови хан са я направили по-търпелива и спокойна. Нито тя, нито любимата й Камелия влезли в експеримента, за да спечелят на всяка цена.

Люси е и първият изгонен съквартирант, който бие всички рекорди по позитивно отношение към обкръжението си в Къщата. Искрено се забавлява с тиражираните слухове за сватбата, която с Камелия вече са успели да вдигнат в Германия.

„Няма такова нещо. За мен не подписът, а отношенията с конкретния човек са гаранция за щастие. Не че не вярвам в брака, но не го смятам за неизбежната крачка, за да изведеш връзката си на следващо, по-високо ниво.”

Люси остава в България до края на месеца, но коледните празници ще посрещне в Берлин, пише в. "Монитор".

С момичетата от No Angels са си дали трайна почивка.

„Една от тях води радиопредаване, друга записа да учи психология, но аз съм пристрастена към сцената.
От година насам с трима музиканти сме се събрали в Summer Rock, проект, в който правим кавъри на класически парчета.”