Знаковата певица от годините на прехода Сашка Васева възнамерява да опише живота си в автобиографична книга, издаде самата тя преди ден.

Все още обмисляла как точно да реализира идеята си и какви факти да включи в бъдещото издание.

Засега обаче е категорична само за едно – че ще опише с най – пикантни подробности как е успяла да стане известна.

Дупнишката мадона допълва, че възнамерява на 100 % да разкрие за интимните си преживявания с цяла поредица от видни българи.

Засега тя не споменава имена с мотива, че те ще станат ясни когато книгата се отпечата.

За да задържи интереса обаче споделя, че сред някогашните й любовници фигурират много видни политици, успели бизнесмени и естествено някои от най – големите мутри на България.

Говори се, че Сашка поканила за пръв помощник светския хроникьор Мариян Станков, който от месеци стоял без никаква работа, защото се изпокарал с всичките си досегашни работодатели.

Дори му предложила да се пренесе при нея в с. Ресилово, за да й е подръка и когато я обхване музата да му диктува разказите си.

Станков обаче отказал да приеме офертата, защото Сашка Васева за него била меко казано несериозна. На първо място спяла до обед, след което й трябвали повече от два часа да се разсъни. После пък започвала упражнения по пеене, които можели да продължат с часове. Така, на практика просто нямало да остане време за писане.