Остават само пет дни до старта на най-мащабното  денс събитие в България за тази година: машината на времето „Обичам 90-те” ще бъде задействана точно в 20:00 ч. на 16-ти ноември 2012 г в столичната зала „Фестивална“. 

Повече от 10 хитови български и чужди артисти ще пренесат публиката години назад с любимата им музика от 90-те години на миналия век.

За близо осем часа на живо ще прозвучат най-харесваните парчета на Dr. Alban, Ice MC, Captain Jack, DJ Sash!, 2 Brothers on the 4th Floor, Ирина Флорин, Стоян Михалев и Виктор, Камен Воденичаров, Тони, а също и невъобразимите деветдесетарски сетове на DJ Marti G и DJ Simon & Sash.

''Обичам 90-те” не е просто парти  или концерт - това е цялостно преживяване, наситено с приятните емоции, които повечето от нас изпитват, връщайки се в спомените си от 90-те. Надяваме се тази вечер да донесе на българската публика нещо, което отдавна липсва тук – мащабно денс събитие, обединяващо хората по-скоро благодарение на позитивната си емоция, отколкото на музикалните стилове'', коментираха организаторите от Радио ENERGY и Коко Ейджънси и споменаха само част от подаръците, които публиката може да очаква - впечатляващи светлинни ефекти, фойерверки и лазерно шоу.

*Ирина Флорин

Изненадите за любителите на 90-те стартират  още в началото на седмицата –  от понеделник, 12.11.12 г. до петък, 16.11.12 г. пет специални таксита на компания “Yellow taxi” ще превозват феновете на „Обичам 90-те” и ще разиграват билети за събитието. Всеки желаещ да се качи на „късметлийско“ такси ще трябва да си отваря очите и ушите на четири - всеки ден във времето от 07:00ч до 10:00ч и от 16:00ч до 19:00ч човек от екипа на „Обичам 90-те” ще седи на предната седалка до шофьора на едно от специалните 5 таксита и ще съпътства клиентите до избраната от тях дестинация в София. Пътниците ще трябва внимателно да слушат Радио ENERGY, от чийто ефир през целия ден ще звучи специална парола. В момента, в който пътуващите изрекат паролата, представителят на „Обичам 90-те” ще запише имената на печелившите. Билетите ще се получават в офиса на Радио ENERGY.

„Искаме феновете на 90-те да участват в създаването на емоцията около събитието, затова и помислихме за всевъзможни изненади, с които да ги провокираме. През цялата нощ на партито ще раздадем десетки награди на най-добре танцуващите, най-усмихнатите, най-атрактивно облечените, най-веселата компания, най-силно пеещия фен от публиката. Само един от присъстващите обаче ще си тръгне от шоуто тотално зашеметен, защото „Обичам 90-те” ще накара сърцето му да бие по-силно от всякога и завинаги ще промени живота му. Нямаме право да издадем каква е тази изненада, но само можем да ви посъветваме – ако ваш приятел изключително много настоява да присъствате на шоуто, по-добре не му отказвайте“, с усмивка посъветваха организаторите на събитието.

*DJ Sash

Билети за „Обичам 90-те” все още има на цени от 35 лева в мрежата на Eventim.bg. В деня на събитието цената им ще е 40 лв.